"Novodoba ceska tradice", to zas bude otravenejch drevnym lihem:-))))))
víno se nedělá smýcháním tresti s lihem, troubo, to si pletete s rumem, víno vzniká procesem kvašení a zrání. Víno, když je "pančovaný" tak to znamená že bylo vykvašený z hroznů z maďarska, rakouska nebo itálie místo z našich...
Nerozumím slovnímu spojení těch dvou slov novodobý a tradice. Svatomartinské víno netřeba pít. Lepší je počkat nejméně do února, až víno získá typickou kvalitu
Pane Eliáši, ale Svatomartinské víno má opravdu hodně dlouhou tradici. Jen se tolik nepublikovalo.A svoje kouzlo má beze sporu i toto mladé víno. Tím se nechci řadit mezi ty, kteří mají stejný a naopak rozdílný názor.Zatím jsem se zúčastnil většiny pořádaných akcí Svatomartinského vína.Není to sice v místech, která jsou více známá než vinice v Čechách, ale sortiment je vždy bohatý ze všech oblastí. Samozřejmě bude pořád dost těch, kteří mají rozdílný názor, ale do toho se dá řadit i burčák, který předchází Svatomartinskému vínu.