130 let

Diskuze

Zámecké pochutnání v Ladově kraji

Můžete se tu zastavit na výletu Cestou kocoura Mikeše. Anebo si sem zajet z Prahy, odkud tu jste za půl hodinky. Ať tak, nebo tak, stojí to za to. U Koně v Klokočné dělají skvělé pochoutky ze staročeské kuchyně. Aby také ne, když je vaří známý obhájce české kuchyně, šéfkuchař Jaroslav Sapík.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

TTSO

8. 7. 2009 10:22
K restauraci mám poněkud ambivaletní vztah

1. děsně mi tam chutná

2. děsně dobře jim voní z oken, když okolo šlapu na kole "Klokočnou serpentinu" což je slušný  kopec ze silnice Všestary-Mnichovice v rámci objíždky místního tria vrchařských šílenců . Klokočná na rozjezd , pak Šibeniční vrch pro radost  a Vodslivy pro pořádnou křeč. Pak Horní Kruty a dom .....

0 0
možnosti

Rico

13. 7. 2009 14:35
Re: Ambivaletní vztah?

Děsná túra!

0 0
možnosti

Rejpal

13. 7. 2009 15:32
Re: Ambivaletní vztah?

Klokočná má opravdu super kuchyň. Daleko blíž Ladovým Hrusicím cca 2 km v Mirošovicích je hospoda U Císaře,výběr slušný stejně jako kvalita jídel a ceny minimálně poloviční.Lehce zbyde i na pivko U Sejků přímo v Hrusicích a na prohlídku muzea Lady. Doporučuji,když jsme na chalupě,s vařením se moc nezdržujem a hurá k Císaři.

0 0
možnosti

TTSO

23. 7. 2009 12:25
Re: Ambivaletní vztah?

jojo.... děsná ale dobrý pocit .... jen průměrná rychlost klesá někam k 25-26 km/hod.... bída

0 0
možnosti