130 let

Diskuze

Co nám vadí na obsluze? Neznalost nabídky

Co vadí návštěvníkům restaurací na obsluze nejvíc hned po nepřívětivosti? Je to jednoduché: neinformovanost.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GG

G. Group

29. 4. 2011 11:49
Jsou horší věci.

Číšník (-ice) začne sklízet (debarasovat), když ještě někdo u stolu stále jí, podává talíře přes hosta, nebo dokonce v Olomouci na náměstí mne servírka požádala, ať jí ty "špinavé talíře podám". Hrůza a hnus v českých restauracích. Nejslabší článek je obsluha. To ani v USA nevidíte a to je co říct.

0 0
možnosti
AM

A. Machacek

27. 3. 2011 16:55
Kdo nedava spropitne at neji

Francousky cisnik ma svoji praci rad protoze jej za ni hoste odmeni

0 0
možnosti
LAŽ

L. Žárská

27. 3. 2011 12:10
Ano, ano, ano!

Naprosto souhlasím s autorem. Pročítajíč článek se mi právě vybavila nedávná návštěva nového Čestru. Tamní číšníci jsou skuteční profíci a mně jejich obsluha ohromně bavila, byli pozorní, usměvaví a o meníčku věděli snad úplně vše.  Děkovali za přijetí objednávky, což se mi v českých krajích už hodně dlouho nestalo. Taky jsem je náležitě odměnili.

0 0
možnosti
JH

J. Hladik

27. 3. 2011 10:01
Neznalost profese číšník.

Stále větší okrádání hostů.

0 0
možnosti