Je třeba poskytnout hostu to, co si představuje dostat za své peníze. Pak se do hospody zas vrátí. My jsme důchodci. Jezdíme každý týden na výlet a než čekat v restauraci na to, až jídlo přinesou, volíme raději variantu "snídaně v trávě" . Nakoupíme si v lahůdkách na co máme chuť a na místě s pěkným výhledem do krajiny rozbijeme na hodinu tábor a pojíme. Jednou či dvakrát týdně bez teplého jídla lze taky existovat. Víno si dáme až po návratu na zapití večeře. A na pivo do svých pánských/dámských společností chodíme každé pondělí. Spokojenost.
To je v poradku. V garazi muze byt 50 lidi, muzou kourit, pivo za pulku. K cemu chodit do hygienickych drahych hospod?
Hospody dost zdražily. Taky ne každý je ochotný nechat si před obědem projíždět nosohltan apod. Pokud by MZ ČR zajistilo lidem testy na protilátky po uzdravení z covid-19 (jak je tomu např. v Rakousku), hospodským by se mohl zvýšit výdělek - podle výzkum. studie prof. Thona u nás bude přes 4 milióny již uzdravených a imunních, které není třeba testovat, když nemají příznaky.
Tak když v obyčejný hospodě chtějí skoro 60 Kč za 11 Plzeň tak ať si to strčí za klobouk. Kdyby čepovali Permona nebo jiná craftová piva,Ipy,Apy,...tak no problem.
tak on se nám teď po hospodách rozmohl takový nešvar, všichni točí brutální podmíráky... kdo je na to zvědavej!
jeden důvod, a to ten hlavní, proč lidé do restaurací chodí méně zde pan Skácel neuvedl. Tím důvodem je nenažranost většiny hospodských a jejich neúměrné a stálé zvyšování cen. Lidé zjistili, že napít se a najíst je možno i jinak než návštěvou restaurací. A hlavně významně levněji. A o tom to zejména je.
Pokud budou hospody nadále intenzivně zdražovat, tak náprava potrvá déle než tři roky.