Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav
130 let

Lidovky.cz

České celebrity nazpívaly píseň pro děti. Výtěžek půjde na dětské plicní oddělení v Thomayerové nemocnici

Kultura

  18:00
Hudební producent Lešek Wronka má na svém kontě nespočet hitů a nyní pouští do světa novou, „valentýnskou“ píseň, která vznikla v rámci projektu TV Pro Děti, ve spolupráci s Nadací Archa Chantal a za doprovodu řady českých osobností.

Chantal Poullain foto: TVPRODĚTI

„Ač se to nemusí zdát, dělám coby producent a manager pro děti celý život. Objevil jsem malou holčičku Ewu Farnou, dělal hudbu a režii pro loutková divadla, napsal několik dětských muzikálů, například Ferda mravenec. A nyní uvádíme speciální „valentýnskou“ píseň s hlavními aktéry TVProDěti a osobnostmi českého světa šoubyznysu jako je Andrea Kalivodová, Ivana Jirešová, Katka Mátlová, Bára Mottlová, Kamila Nývltová, Martin Dejdar, Jan Čenský a ve spolupráci s Nadací Archa Chantal Poullain“, uvedl Lešek Wronka.

Všichni zmínění aktéři se zřekli nároku na honorář, který věnují právě Nadaci Archa Chantal. Ta spolupracuje s Dětským plicním oddělením v pražské Thomayerové nemocnici v Krči, kde se chystají do podzimu vybudovat novou hernu pro děti.

Autor:

Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?
Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?

Syndrom náhlého úmrtí kojence (SIDS – sudden infant death syndrome) je doslova noční můrou všech rodičů. V současné době lze tomuto zbytečnému...