Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Madonna byla vyprodána za dvě hodiny

Kultura

  14:13
PRAHA - Necelé dvě hodiny stačily v noci na dnešek fanouškům americké zpěvačky Madonny, aby u online terminálů společnosti Sazka u benzinových pump skoupili všechny vstupenky na její první koncert v Česku.

Začátkem září vystoupí v Sazka Aréně. foto: ČTK

Madonna v rámci svého světového turné Confessions Tour vystoupí 6.září v pražské Sazka Areně. Společnost Sazka začala vstupenky prodávat přesně hodinu a čtvrt po půlnoci. "První terminály se připojily už po šesti vteřinách," řekl mluvčí Sazky Zdeněk Zikmund; naprostou většinu lístků lidé koupili dokonce již během prvních patnácti minut. Každý zákazník si tentokrát mohl zakoupit nanejvýš pět vstupenek, jejichž ceny se pohybovaly od 3340 do 5010 korun.

'"Nejrychleji se prodávaly nejdražší vstupenky," konstatoval Zikmund. Na poslední prodané vstupence je uveden čas prodeje 03:13. Společnost Sazka neobvyklou hodinu zvolenou pro začátek prodeje vysvětlila jako vstřícné gesto vůči zpěvaččiným nejvěrnějším příznivcům. U 450 čerpacích stanic s nepřetržitým provozem vybavených terminálem měli v noci mít větší šanci získat vstupenku, než kdyby prodej začal třeba po ránu.

Například u benzinových pump v centru Ostravy před začátkem prodeje žádné zástupy lidí nestály; pouze k jedné z nich přišly dvě desítky zákazníků.Podle některých informací, byly lístky na Madonnu prodané už předem. Sazka to však popřela.

"Pro firmy jsme hromadné objednávky vůbec nepřijímali právě z toho důvodu, aby se co nejvíc vstupenek dostalo do volného prodeje," řekl ČTK Zikmund. Z celkové kapacity haly, která pro tento koncert činí 16.000 míst, si proto lidé mohli na terminálech koupit přes 10.000 lístků. Ostatní sedadla jsou ve sky boxech a řadu míst promotér vyhradil pro novináře, členy fan klubu Madonny i její tým. "Přijede s ní 30 kamionů a pochopitelně spousta lidí," dodal Zikmund.

Madonna na turné propaguje svou loňskou desku Confessions on a Dance Floor (Zpovědi na tanečním parketu). Nyní koncertuje ve Spojených státech, do Evropy přijede koncem července. Pražský koncert je jediným potvrzeným vystoupením Madonny na východě Evropy.
Autoři: ,

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!