Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

‚Nedotknutelný knír‘. Superman má knír a nesmí si ho oholit

Kultura

  6:00
PRAHA - Občas je velmi obtížné být mužem a hercem zároveň. Své o tom může povyprávět Henry Cavill, známy jako Superman. Vypěstovaný knír na jeho tváři pro postavu v Mission Impossible 6 se stal nechtěným v roli Supermana při dotáčení scén ve filmu Liga spravedlnosti.

Internet se baví a přidělává herci Henry Cavillovi falešné kníry. foto: Twitter/Walter Hickey

Film nabytý superhrdiny, Liga spravedlnosti, vyměnil během natáčení svého režiséra. Zacka Snydera nahradil Joss Whedon, který povolal superhrdiny zpět „na plac“ kvůli přetáčení scén. Nic tak neobvyklého. Informoval o tom server nypost.com.

Zrovna vhod to ale nepřišlo dokonale oholené postavě Supermana, jehož ztvárňuje Henry Cavill. Ten si mezitím vypěstoval pod nosem mohutný knír, se kterým se vrhnul do nové role ve snímku Mission Impossible 6.

Henry Cavill, Mission Impossible 6

Co teď s výrazným knírem, když je Superman vždy hladce oholen? Tuto otázku si klade nejen produkční tým Ligy spravedlnosti, ale také zástupy Supermanových fanoušků na sociálních sítích. V žádném případě si ho Cavill nemůže oholit, tak káže smlouva k snímku Mission Impossible 6.

Fandové mají jasno: „Jen ho nechte!“ A baví se kolážemi oblíbeného hrdiny nově vybaveného obřím knírem. Opačné starosti má postprodukční tým Ligy spravedlnosti.

Supermanovi na knír nemohou sáhnout ve skutečnosti, tak jej odstraní virtuálně. V improvizovaném holičství, postprodukčním studiu, Cavillovi z tváře „oholí“ knír dodatečně.

Jejich práci můžete zhodnotit v českých kinech na podzim od 11. listopadu. Šestý díl Mission Impossible má premiéru 26. července 2018.

24.července 2017 v 19:56, příspěvek archivován: 01.srpna 2017 v 13:01

This would be a good time for Gillette to bring back that "How Does Superman Shave?" ad campaign. https://t.co/aMk56ogZSL

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!