Středa 8. května 2024, Den vítězství
130 let

Lidovky.cz

Kultura

Není čas zemřít až v listopadu. Nová bondovka bude mít kvůli šíření koronaviru odloženou premiéru

Bondovka Není čas zemřít (2020). Režie: Cary Joji Fukunawa. foto: FORUM FILM

Londýn - Kvůli šíření infekce koronaviru ve světě bude o několik měsíců odložena premiéra nového filmu o britském superagentovi Jamesi Bondovi s názvem Není čas zemřít.
  20:42

Produkce původně plánovala uvést pětadvacátou bondovku do kin v dubnu, ve středu ale na twitteru oznámila, že se tak stane až v listopadu. 

Musíte odložit premiéru nového Bonda, žádají fanoušci producenty v otevřeném dopisu

V Číně, v Japonsku a v Jižní Koreji byla kvůli koronaviru již dříve pozastavena propagační kampaň. V zákulisí filmového průmyslu se zároveň spekulovalo o možném odkladu premiéry, což dnes produkce potvrdila. Nový harmonogram počítá s tím, že do britských kin snímek vstoupí 12. listopadu a ve zbytku světa se tak stane 25. listopadu, napsala agentura AP.

Hlavní roli neohroženého agenta 007 v novém snímku režiséra Caryho Fukunagy ztvárnil opět britský herec Daniel Craig. Jeho úhlavního nepřítele si zahrál americký herec Rami Malek, držitel Oscara za roli Freddieho Mercuryho ve filmu Bohemian Rhapsody.

Autor:

Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?
Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?

Syndrom náhlého úmrtí kojence (SIDS – sudden infant death syndrome) je doslova noční můrou všech rodičů. V současné době lze tomuto zbytečnému...