Pondělí 6. května 2024, svátek má Radoslav
130 let

Lidovky.cz

Kultura

Like House. Prima v novém pořadu předvede, jak žijí čeští influenceři

Reality show Like House. foto: TV PRIMA

PRAHA - Televize Prima uvede od 6. dubna reality show Like House. V ní pod jednu střechu shromáždí několik prominentních českých internetových celebrit, takzvaných influencerů. Diváci pak budou prostřednictvím mobilní aplikace hlasovat o vítězi.
  16:00

Soutěžící nové reality show stráví tři měsíce pod jednou střechou. Kamera bude sledovat každý jejich krok. Diváci prostřednictvím mobilních aplikací rozhodnou o vítězi, který si odnese půl milionu korun.

Reality show Like House.
Reality show Like House.

Zpestřením pro soutěžící i diváky budou hosté, které produkce bude průběžně do vily zvát. Pokud vás zajímalo, jak si žijí celebrity 21. století, Like House nabídne odpověď. 

Soutěže se zúčastní Tomáš Běhounek, Lada Horová, Barbora Chvojková, Adam Kajumi, Marie Rosecká, Barbora Střítelská, Jan Svěcený nebo Marek Valášek.

Prima bude nový pořad uvádět od 6. dubna každý den odpoledne. „Do odpoledního slotu přidáváme unikátní reality show Like House, která představí osm různorodých influencerů, známých především z raketově rostoucí sociální sítě TikTok,“ říká Roman Mrázek, programový ředitel skupiny Prima.

„Ač se může zdát, že je to pořad pro mladší publikum, věříme, že tato reality show bude i pro rodiče zajímavou sondou do současného světa mladých lidí, kde sociální sítě hrají prim,“ dodává. 

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!