130 let

Diskuze

Manžel nás vede úžasně a klidně, říká Dagmar Havlová

Pro Dagmar Havlovou je role přítelkyně kancléře Riegra Ireny do jisté míry návratem. Postavu už zkoušela, a ne krátce, ale ke světové premiéře v Divadle Archa kvůli nemoci nedošla. Podle ní se natáčení odehrává ve zvlášť klidné atmosféře.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J. Vargulič

22. 7. 2010 13:26
O natáčení..

O natáčení se dost píše a mluví a vesměs si protagonisté pochvalují klidnou až pohodovou atmosféru a překypují úctou k rejžovi..To však SKORO nic neznamená pro kvalitu díla..Může být režisér poděs a natáčení znamenat muka a něco velkého se podaří..A taky naopak..Mám dojem, že o Havlově hře, jež je námětovým základem filmu, nebyly v New Yorku nejpříznivější reference..Prý nuda..Třeba bude film lepší..

0 0
možnosti
MP

M. Prokop

22. 7. 2010 10:38
Ať si Veškrna vede jak umí,

ale za své, nebo za peníze soukromníků.

Proč platit jeho nápady z "veřejnoprávních" peněz je mi tajno.

0 0
možnosti
JP

J. Polanecký

22. 7. 2010 10:33
To je pěkné

Teď ještě aby ten film byl vůbec ke koukání.

0 0
možnosti
JV

J. Vacek

22. 7. 2010 10:09
Pravda a láska ....

Když vidím, jak se všichni předhánějí v tom, jak vynést do nebes Havlovo režírování (dnes) a Havlovy skutky obecně, až jim nestačí slova, jak je to všechno úúúúžasné, skvělé a bez jediné chybičky, je mi na zvracení. Všechno je to falešné a prolhané, jako je rezavý Havel sám. Vzpomeňme na jeho prasárničky v dobách jeho rádobydisidentství (děvky, chlast,...) i na jeho "politickou" činnost při prezidentování (zejména po tom, co zemřela Olga a on si vzal za manželku komediantku Veškrnovou). Když vidím novináře, jak se mohou přetrhnout a informují o Havlově konání příšerně vlezdoprdelisticky a zcela přehlížejí Havlovy úlety, nevím, co si myslet....

Jsem zvědav na tento jistě SKVĚLÝ Havlův film. Na to, jak ho přijmou NORMÁLNÍ diváci. Ne Havlovi nekritičtí obdivovatelé. A hlavně - Vašku Veškrno, spěchej, nerad bych, aby se tato filmová perla promítala in memoriam.

Podotýkám jen, že by bylo dobré, kdyby film obsahoval zmínku o kamarádství Havlových s Heydrichem - viz Vašíkova fotografie, kdy sedí Heydrichovi na klíně... Alespoň by se lehounce naznačilo, z čeho "pravdaaláska" Vašek pochází.

0 0
možnosti
TL

T. Lycka

22. 7. 2010 10:30
Re: EHM EHM Václav Havel

Přečetl jsem si článek, a jakožto že Havla nemusím (není mi blízký myšlením), tak z daného článku je mi na zvracení...

Ohledně tučného odstavce v článku: Vy jste se nikdy neožrala? Vy jste nikdy nepařila až do rána? Nezahulila a nevyzkoušela tripa? Nelítala večer nahatá a řádně připitá u vody? Nejela ožrala v autě a v životě alespoň blbou žůvajdu v obchodě neukradla? Při sjíždění vody si nezávazně nezapíchal s náhodně vybraným kolíkem?

Pokud jste na všechny mé položené otázky záporně odpověděla, je zřejmé, že jste frustrovaně nadržená osoba... ;-)

0 0
možnosti
DK

D. Kramolišová

22. 7. 2010 9:33
Zvědavá ženská...

Za kolik? Kdo to platí?

0 0
možnosti