Úterý 21. května 2024, svátek má Monika
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Nekorektně o koronavirové pandemii. South Park chystá hodinový speciální díl

Kultura

  11:00
SOUTH PARK - Populární americký seriál South Park si vydobyl jméno reagováním na aktuální světové události a problémy. Pandemie koronaviru je takovým problémem, že se mu South Park hodlá věnovat ve speciálním prodlouženém dílu.

Koronavirový speciál South Parku. foto: COMEDY CENTRAL

Nová epizoda bude přelomová. Půjde vůbec o první regulérní díl South Parku, který bude mít přes třicet minut. Několik speciálů již tvůrci seriálu Matt Stone a Trey Parker přichystali, všechny byly nicméně rozdělené do maximálně půlhodinových segmentů.

Seriál South Park, epizoda Band in China.
Epizoda o Facebooku seriálu South Park.

Chystaná epizoda bude překypovat tradičním nepříliš korektním humorem. Obyvatelé titulního městečka se snaží během epidemie otevřít školy a tlustý potížista Eric Cartman odmítá nosit roušku. Vše je vidět v krátké ukázce, kterou televize Comedy Central zveřejnila. 

Seriál South Park se začal vysílat v roce 1997. Tento rok završil svou 23. sérii. Datum premiéry další série ještě známé není. 

Rozdáváme tělové mléko Kind od Mádara ZDARMA
Rozdáváme tělové mléko Kind od Mádara ZDARMA

Kosmetiku Mádara určitě od nás už znáte – potkat jste je mohli veletrhu FOR KIDS v Praze nebo také v nedávném v uživatelském testování, kde jsme...