Středa 29. května 2024, svátek má Maxmilián, Maxim
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Skyline křtí Virginplatonicpanic

Kultura

  14:26
PRAHA - Nejlepší česká taneční skupina křtí svou novou desku. Skyline tak učiní hned na dvou místech, ve středu v pražském Paláci Akropolis a v pátek na brněnské Flédě.

Skyline foto: Skylinewe.cz Foto: Standa MerhoutReprofoto

Třetí deska Skyline s názvem Virginplatonicpanic vyšla na labelu X Production. Album obsahuje dvanáct písniček a stejně jako předchozí Urbanicu ho produkoval Ecson Waldes. Přípravy alba zabraly skoro celý rok a mastering proběhl v holandském studiu Wiseloord, kde v minulosti nahrávali třeba U2 nebo Michael Jackson. „ Chtěli jsme udělat nabušenou a chytlavou desku, která nebude ani chvilku nudit a  kde nebudou žádný písničky jen tak do počtu,” říkají Skyline.

Na desce poprvé zarapuje i nový MC Jacob. Ten se loni připojil k zakládajícím členům hoffymu_m (programming, produkce) a Radkovi B (bicí) a zpěvačce Jitce Charvátové, MC Nu.C a kytaristovi Majkii B.

Skyline jsou nejlepší českou taneční skupinou. Vždycky byli a budou hlavně koncertní kapelou. Ostatně za svá živá vystoupení získali i několik cen – na Dance Awards 2004 získali ocenění za Projekt a Koncert roku a ten samý rok vyhráli i v kategorii Dance/Hip hop v prestižních ALMA Awards, kde odborníci oceňují právě nejlepší živá vystoupení. 

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!