Úterý 14. května 2024, svátek má Bonifác
130 let

Lidovky.cz

SOUTĚŽ: Vyhrajte novou knihu Marka Holečka a karabinu, která s ním byla v horách

Kultura

  12:00
Zdravím vás milí čtenáři. Píši vám, jelikož mi vyšla další knížka. Do ní jsem vtěsnal jeden rok mých horských peripetií, které jste mohli průběžně sledovat i zde na lidovkách.cz. Sepsané příběhy, doprovází i spousty momentek, které zachytily již odvátý čas. Samo sebou je ideální pod stromeček, jen tak, nebo za trest! Však to již nechám na vás.

Dotknout se nebe foto: Lidovky.cz

A co je obsaženo v těch 365ti dnech? 

Jednoduše byl to kalup! Křižoval jsem vzduchem mezi kontinenty a horstvy této malebné planety, jak stěhovavý dravec bez hnízda. Přitom můj deník se rychle zaplňoval řádky, zachycující pestrost dnů. Právě a o tom je následující knižní pokračování, která zaznamená nikoliv kalendářní rok, ale dvanáct měsíců úpisu s ďáblem. Jsou v nich obsaženy čtyři horolezecké expedice.

A jak knihu Dotknout se nebe: Zápisky Marouška blázna a karabinu vyhrát? Stačí odpovědět na jednoduchou otázku. Které čtyři horolezecké expedice v knize Marek Holeček popisuje? Své odpovědi posílejte do neděle 2. prosince. Ze správných vybereme vítěze. 

Autor:

ING-FOREST s.r.o.
Taxátor

ING-FOREST s.r.o.
Praha, Jihočeský kraj, Jihomoravský kraj, Karlovarský kraj, Královéhradecký kraj, Liberecký kraj, Moravskoslezský kraj, Olomoucký kraj, Pardubický kraj, Plzeňský kraj, Středočeský kraj, Ústecký kraj, Kraj Vysočina, Zlínský kraj
nabízený plat: 65 000 - 75 000 Kč