• Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Diskuze

Výroky Rowlingové rozdělily spisovatele. Vznikly otevřené dopisy na podporu translidí i obhajobu autorky

Názory J. K. Rowlingové na translidi stále rozdělují nejen veřejnost, ale i její kolegy. Více než 200 osob z literární branže nyní podepsalo otevřený dopis na podporu translidí. Stalo se tak několik dnů poté, co jiní spisovatelé zveřejnili text na podporu Rowlingové.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VC

Prostě blbouni. Samozřejmě, že bychom se k transexuálům měli snažit chovat chápavě. Jenže institucionalizace takového chování a přetažení do extrému je shovadilost. Společnost která toto vytvořila je k smíchu a ještě víc k pláči.

Rowlingová je přesně důkazem revoluce která pojídá vlastní děti. Modernismus podporovala tak dlouho, až narazila na extrém, který už nechtěla překousnout.

Bohužel takto dopadnou všichni ti co tentononc (zlaté 90 ky už se ani nesmíme bez smáznutí vyjádřit) dobro.

0 0
možnosti
Foto

Nějak se nám ty psychické či psychiatrické poruchy množí. Příčina je v nedostatku pohybu či žití ve virtuálních světech v budoucnu, minulosti nebo požívání divných preparátů?

0 0
možnosti
JP

Základní princip zdravého životního slohu je respekt k anatomickému a fysiologickému uspořádání lidské bytosti.

Snaha o přeměnu člověka , podle těchto návrhů,by měla být posouzena předními světovými lékaři, psychiatry , theology a jinými osobnostmi. Domnívám se, že není prospěšná rozvoji a budoucnosti lidského společenství

0 0
možnosti
MM

,,translidi"... takhle, ať si každý dělá jakou chce úchylárnu, ale doma!! Ať třeba lupá kočku, ale netahá to na veřejnost!

Je důležité o těchto abnormalitách mluvit, je ale naprosto nepřípustné je stavět nad přirozenost!

Ve Spartě to řešili svrhnutím ze skály.

Dobrá jsme ,,humanisti" tak to neděláme, ale ať z nás úchylové nedělají blbce a nenutí společnost žijící podle přírodních zákonů je nad tyto nadřazovat!!!

0 0
možnosti
JK

Kdo je „nadřazuje“? Nejste nějaký přehnaně úzkostlivý?:-P

0 0
možnosti
KV

Lidstvo čím dál , tím rychleji degeneruje. Zdraví lidé se zdravým selským rozumem jsou dehonestováni degeneráty, kteří přibývají geometrickou řadou. Degenerovaní vládci vydávají degenerované zákony a příkazy. Lidé, jako Rowlingová, jsou se svojí pravdou v menšině a časem podlehnou brutálnímu útoku degenerátů. Vítězství úchylů je jen otázkou času.

0 0
možnosti
JK

Obávám se,že píšete o sobě. ;-D

0 0
možnosti
HB

harry28

1. 10. 2020 21:37

Ty çíčo;)

0 0
možnosti
JK

Rowlingová je skvelý príklad starej pravdy, že revolúcie požierajú svoje vlastné deti. Nie je to tak dávno, čo sa Rowlingová prezentovala ako veľká liberálka. A bola to ona a ľudia s podobným presvedčením, ktorí priviedli západnú civilizáciu k bráne dnešných revolučných ideí. Len cez tú bránu už prejsť nemôže, je totiž liberálna, ale málo. Tak ju tí, ktorým pomáhala dostať sa k tej bráne, odpísali.

Nič nové pod slnkom.

0 0
možnosti
VC

R^:-). Omlouvám se, ještě jsem nepřečetl Váš příspěvek a reagoval nahoře stejně. Napsal jste podobné lépe než já.

0 0
možnosti
JS

Máte v kalhotách pindíka = jste muž, máte pipinku = jste ženská, že se v hlavě cítíte jako pes, neznamená že jste pes!

0 0
možnosti