130 let
WWW

WWW | foto: WWW mySpace / Mates, Boombap.czReprofoto

WWW chystají sérii zimních koncertů, Brno čeká křest Tance sekyr

Kultura
  •   9:30
PRAHA - Temná hiphopová úderka WWW se chystá na česko-slovenské miniturné, resp. sérii několika koncertů. Začnou v první polovině prosince v Olomouci, pokračují v Bratislavě, Plzni, Brně a Teplicích.

Tanec Sekyr Tour

10.12. Olomouc, Belmondo
18.12. Bratislava, A4
20.1. Plzeň, Buena Vista
27.1. Brno, Fléda
19.2. Teplice, Božák

Je tomu již přes půl roku, kdy vyšla pod hlavičkou Bigg Boss tolik očekávaná druhá deska projektu WWW Tanec Sekyr. Ta okamžitě po svém dubnovém vydání sklízela pozitivní ohlasy jak z řad fanoušků, tak z řad hudebních kritiků a recenzentů a v žánrovém měřítku opět nasadila laťku snad ještě výš, než se to podařilo debutovému albu Neurobeat (Bigg Boss, 2006).

To, že živé vystoupení kapely WWW patří k těm nejzajímavějším u nás, se mohli fanoušci přesvědčit nejen na pražském křtu, který proběhl v květnu v klubu Roxy, ale i na několika dalších live shows, které WWW v koncertním složení Sifon, Milesa a DJ Brainythug mají za sebou. Mimo Českou republiku se WWW např. představili koncertně také v Holandsku na festivalu Eurosonik Noorderslag 2009, a nebo v Paříži na festivalu Fete de la Musique 2009.

Bigg Boss spolu s WWW nyní hrdě oznamují, že v příštích třech měsících bude probíhat Tanec Sekyr Tour. Brněnský koncert v klubu Fléda bude tak trochu ve znamení pražského křtu, kdy se příznivci mohou těšit na synchronizovanou audiovizuální show včetně laseru a supportu od Davida Vrbíka, Jiřího Málka a Vladimíra 518. Tedy teamu lidí, který pracoval i na podobě křtu desky Gorila vs. Architekt.

Autoři: Lidovky.cz