Výsledkem je překvapivě veselá atmosféra. Nabídka tu stojí pevně na třech pilířích – české pivo, česká kuchyně a dobře naladěná obsluha. Jejich souhru by mohla závidět leckterá hokejová útočná formace. Na sedmi pípách se tu točí piva z malých a středních pivovarů, sestava se pravidelně obměňuje. Z těch aktuálních nejvíce zaujala Klášterní kvasnicová 11°, Břevnovská IPA a Sklepní Princ 10°.
ČTĚTE TAKÉ: |
Pojetí české kuchyně tu dokazuje, že ještě rozhodně nepatří do muzea. Stálá nabídka se prezentuje bez knedlíků a omastku. Znamenitá hovězí líčka na víně a zelenině (250g, 139 Kč) se šťouchaným bramborem stejně jako kachní prsíčko z farmářského chovu s redukcí z červeného vína, medem a slaninou (200 g, 155 Kč) s bramborem opečeným, nenechají nikoho na pochybách, že kuchaři přes rameno spokojeně nahlížela samotná Marie Sandtnerová.
Vpolední nabídce pak jsou již tradiční pokrmy jako hovězí maso na houbách nebo vepřové po šumavsku, za pozornost stojí i chuťovky „mezi pivo“ – Loštické tvargle v pivním těstíčku a slanině rozhodně nezklamaly.