Indický fastfood v Růžové mám radši než ten u I. P. Pavlova: vaři podobně, ceny jsou podobné, ale servírují na porcelánové talíře, kultura jídla je tedy lepší. Ale všechny indické fastfoody a restaurace u nás považuji za daleko autentičtější národní kuchyně než globalizovaná čínská občerstvení nebo mexické restaurace. (V mexické restauraci u Anděla jsem se na otázku "co máte opravdu mexického, neboli tak ostrého, jak je v Mexiku běžné?" dozvěděl: "nic".)
a je to i s troškou té atmosféry - za závěsem do kuchyně občas možno viděť ohňovou show a vůně se bistrm line úžasná. Už se těším zase, až budu v úterý a ve středu na Vinohradské, jak se tam na polední menu stavím.
Prosím Vás, abyste si nagooglovala význam pojmu Tandoori.
Pak nebudete tak doměkka opékat!
Omáčka tandůry byla Důrou už tehdy před lety v Kostelci nad černými lesy odmítnuta; snažili se pak proniknout na trh ve Větrném Jeníkově s její variací, ale prokouklo se jim to i tam…