130 let

Diskuze

Indická kuchyně dobývá Prahu

Hlavní město má další indickou restauraci. Himalaya, která začala jako skromný bufet u I. P. Pavlova, vypravila do světa bohatší sestru. Pobočka v Soukenické ulici má sice o pár sošek Buddhy víc, ale jídlo zase o tolik kvalitnější není. Vyplatí se sem zajít zejména na oběd.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jiří

16. 7. 2009 21:00
a co Růžová ulice?

Indický fastfood v Růžové mám radši než ten u I. P. Pavlova: vaři podobně, ceny jsou podobné, ale servírují na porcelánové talíře, kultura jídla je tedy lepší. Ale všechny indické fastfoody a restaurace u nás považuji za daleko autentičtější národní kuchyně než globalizovaná čínská občerstvení nebo mexické restaurace. (V mexické restauraci u Anděla jsem se na otázku "co máte opravdu mexického, neboli tak ostrého, jak je v Mexiku běžné?" dozvěděl: "nic".)

0 0
možnosti

Pavel

16. 7. 2009 17:33
U I.P. Pavlova to stále nemá chybu

a je to i s troškou té atmosféry - za závěsem do kuchyně občas možno viděť ohňovou show a vůně se bistrm line úžasná. Už se těším zase, až budu v úterý a ve středu na Vinohradské, jak se tam na polední menu stavím.

0 0
možnosti

Rico

16. 7. 2009 17:17
Ježyšy christose, v kolika indických jste jedla?

Prosím Vás, abyste si nagooglovala význam pojmu Tandoori.

Pak nebudete tak doměkka opékat!

Omáčka tandůry byla Důrou už tehdy před lety v Kostelci nad černými lesy odmítnuta; snažili se pak proniknout na trh ve Větrném Jeníkově s její variací, ale prokouklo se jim to i tam…

0 0
možnosti

Daniela

16. 7. 2009 17:01
V Indii jsou základy hygieny neznámé

těšte se na Váš průjem.

0 0
možnosti