každý chce být "in" a i když to není jeho parketa, tak přece nezůstane pozadu. Doma si pak spraví chuť vepřovou, řízkem či svíčkovou.
...svět se pomátl... lidé zbaští cokoliv, to je dobře, alespoň se na nich dá pěkně napakovat... :-D
než nakutrovanou a mraženou hmotu, která se používá na kebab. Výborný gyros dělají v Brně na Masarykové. Domácí tzatziki , rajče, červená cibulka. Super.
Gyros, kebap a shawerma jsou jedním a tím samým jídlem.
No jo, ale co když ještě před týdnem štěkal? :-)
Vozí-li se kebab připravený a MRAŽENÝ(!) z Německa není celkem podstatné, pokud je připravováno hygienicky a ne v nějaké vjetnamské garáži. Mne by spíše zajímalo, jak se zdejší(!) hygienici vyrovnávají s multiplikací všelijakých mikroorganismů uvnitř této pochoutky. No ano, teoreticky se ty na povrchu, které vám právě servírují upekly. Ale kolik dní a kolik opětných ohřevů to vezme, než se dostanete až na špíz ? Chudák ten poslední asi dostane dávku převážně doufejme chcíplých mikrobů, přitom bramboračka v restauraci nesmí být starší, než x-Eurohodin.
To nechapu.Jakých ohřevu než se dostane na špíz?Privezou to mražený a dá se to do mrazáku .Jak to myslíte?
je nejlepší navštěvovat než se zajedou na trhu. Pak se z nich stane hnusná šlichta (=komerční kebab) a obyčejné hospody (=nově otevřené). je to tak půl roku, a jděte jinam.
Jo jo. Krásně je to vidět u rákosníků. V nové restauraci vždy perfektní jídlo, po půl roce už plné nesmyslů, které ani v Číně nerostou, ale zaberou dost místa na talíři.