130 let

Diskuze

Burčáku bude letos málo. Jak si vyrobit domácí?

Letos bude pravého moravského burčáku ještě méně než loni. Nemusíte ale zoufat. Burčák si totiž můžete připravit doma. Stačí k tomu jen hroznové víno a kvasnice. A dobrý odhad. Server Lidovky.cz zjišťoval, jak si domácí burčák připravit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

11. 9. 2014 4:24
Nebo si taky můžete vyrobit doma calvados,

když čůčo smícháte s výčepní lihovinou.

0 0
možnosti

P. Cis

10. 9. 2014 15:54
Dobrých článků je málo. Jak si vyrobit domácí?

Vymyslíte text - poskládáte slova - a ta hodíte na papír.

0 0
možnosti

6. 9. 2014 12:46
Maďarsko

proč vadí maďarské hrozny?

Horší by byly čínské...

0 0
možnosti

5. 9. 2014 21:24
hm

Maďarské hrozny taky nejsou špatné... :-/

0 0
možnosti