Pěkný den,
viděl bych to jinak, nehájím pana Babicu, je mi ukradený, ale článek mi přijde zaujatý, chytá pana Babicu za slovo a snaží se ho dostat. Nepřijde mi to příliš profesionální.
Jakub Bukáček
bych zalil smetanou, posypal eidamem, zapekl a dával každý den přežvýkat všem klukům a holkám, kteří se učí na kuchaře.
Snad by to aspoň trochu zmírnilo dopady babicovského veřejného zesměšňování kuchařského umění.
Kdo viděl jeho poslední počin "panenka na žampionech s jasmínovou rýží", ten navíc ví, že nepředvádí žádné "vaření pro obyčejné lidi", ale náročný a pracný způsob, jak zcela znehodnotit kvalitní a drahé suroviny.
Nádherný článek a skvělé názory. Já tyhle pořady nesnáším ale na pana Babicu se koukám rád a s chutí a líbí se mi přesně ten styl. Plivat na druhé dokáže kdejaký hňup, závidím mu pohodu kterou zjevně jeho kritici nemají.
Je alkoholik a gastronomický Freddie Kruger. Pan Pohlreich je profík a showman. Ale možná člověj musí umět víc, než jak se zapíná mikrovlnka, aby to poznal.
dámo! Asi musíte bejt malinko na hlavičku. Jednou jsem si v mekáči dal jídlo. Do smrti ne ten pocit za 90 kč nezapomenu! Máma tomu doma říkala karbanek, ale tam se to jmenovalo hamburger! My jsme nepotřebovali ten kečup, ale ten karbanátek byl na rozdíl od toho hamburgeru k jídlu. Třeba vy jste doma měli dříve jolku, ale my vždy Vánoční stromek. Takže nevím, proč vám vadí normální český pokrm?
Pohlreich žárlivej vocas, který se zviditelnil díky dvěma - třem „silným” výrazům před kamerou ...