Krok za krokem: vepřová panenka se švestkovou omáčkou
Sušené švestky, povidla, vepřová panenka a dobré červené víno. Skvělý recept pro podzimní dny. Příprava zabere necelých dvacet minut. A co budete potřebovat? Vše se dozvíte v jednoduchém videonávodu.
Je to sice Armani, ale vypadá to příšerně. Squadra Azzurra si utrhla ostudu ještě před začátkem fotbalového Eura
Boris slaví šedesátku a chce zpátky. „Nesvěřil bych mu ani napuštění vany, natož aby se postavil do čela země“
Nestaňte se „divnou cizí paní“. I s výplněmi v obličeji budete vypadat na svůj reálný věk, a k tomu otekle
Chyby při užívání léků: bublinky, kofein i tučná pečínka. Lékárník radí, čím (ne)zapíjet a kterým jídlům se vyhnout
Balkán na grilu: jak na to pravé nefalšované čevabčiči? Zapomeňte na hořčici a sáhněte po ajvaru
Palermo, oprýskaná elegance s vůní Středozemního moře. Na Sicílii se potkává orient s pravou Itálií
Koordinátor/ka registrací
Státní ústav pro kontrolu léčiv
Praha