130 let

Diskuze

Pro někoho jsme možná pankáči, ale jedeme vlastní styl, říká šéfkuchař Kašpárek

Povedlo se mu, co zatím žádnému českému šéfkuchaři. Otevřel v Praze restauraci Field a po pouhém roce a půl získal michelinskou hvězdu. Radek Kašpárek vysvětluje, proč je dobré vsadit na brutální chutě a jaké to je, zažít potlesk na otevřené scéně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

29. 3. 2016 9:43

Proti gustu - říkávala Babička - žádný dišputát. (v jídle ani i v módě)

Co mě dojalo, je jeho manažerské menu za 2400,- a k tomu "párování vína" za 1200,-

Korun, né eur!

(kde na to Pirk z nízkých doktorských platů bere? ... nebo že by to bylo hrazeno ne mocnicí a rozepsáno na sodovky na konferenci?)

0 0
možnosti

29. 3. 2016 9:08

Dosti zmatený rozhovor tím, že některé otázky redaktora nejsou zvýrazněné tučně a jsou naformátovány, jako Kašpárkovy odpovědi ......

0 0
možnosti

C. Sangrail

29. 3. 2016 10:45

Nebo jsou rozdělené do dvou odstavců... A velká písmena asi byla tento týden v Lidovkách zrušena, nebo co.

0 0
možnosti

29. 3. 2016 8:05

"to je dost neobvyklé i na světové poměry, natož na prahu" - na prahu čeho??

0 0
možnosti

29. 3. 2016 9:08

pan redaktor se asi vrátil z koledy .... viz. výše

0 0
možnosti