130 let

Diskuze

Recept na netradiční vánoční menu od šéfkuchaře Marka Šády a jeho ženy

Celý rok jsme hledali nové podniky, které by neměly uniknout vaší pozornosti. S koncem roku jsme se ohlédli zpět a za největší objev jednoznačně označujeme pražské Yalta Craft Bistro, ve kterém vaří šéfkuchař Marek Šáda se svou ženou Fany na pozici šéfcukrářky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HD

"Celý rok jsme hledali nové podniky, které by neměly uniknout vaší pozornosti." - a já myslela, že celý rok je gastro zavřené...

0 0
možnosti
VS

Lososovity pstruh. To jako vazne? Nepise se prvni Pstruh a potom jaky - v tomto ptipade pstruh duhovy, krmeny s zradlem s pridavkem astaxanthinu a prodavanym draz nez pstruh duhovy, byt se jedna o pstruha duhoveho?

0 0
možnosti
HD

Je to docela velká ryba s červeným masem jako má losos, při prvním pohledu zaměnitelné, ale má to spoustu drobných kostí.

0 0
možnosti