130 let

Koncept pro chladnou sezonu? Zimní glamping. | foto: Valeriya Chernova

Stany s baldachýnem i otevřené ohýnky. Manifesto na Florenci se chystá na zimní sezonu

Jídlo
  •   5:12
Ve venkovním prostoru Manifesta na Florenci vyrostly elegantní stany a část plochy bude před počasím chránit baldachýn. V prostoru budou otevřené ohýnky, sváteční nasvícení a lahodné menu, stvořené pro tuto roční dobu, jemuž vévodí domácí svařák z moravského vína.

Rezervace maximálně pro čtyři

Manifesto se důsledně připravuje na všechna předepsaná omezení, tedy rozestupy, limitovaný počet hostů u stolu a další bezpečnostní opatření pro stravovací služby. Posezení ve stanech bude možné rezervovat online na GoOut, momentálně pro maximálně 4 hosty. Mezi skupinami bude 15minutový časový interval pro dezinfekci, vyvětrání a přípravu na příchod dalších hostů.

Koncept pro chladnou sezonu? Zimní glamping.
Koncept pro chladnou sezonu? Zimní glamping.

„Tento rok byl pro všechny nesmírně náročný. Chvilky, kdy se můžeme v poklidu naladit na nadcházející Vánoce a pobavit s blízkými mimo prostředí domova, potřebujeme jako sůl. Celý náš tým v Manifestu Florenc se těší na to, že lidem dopřejeme adventní atmosféru s pochoutkami, které k tomu patří – svařákem a dalšími horkými aromatickými nápoji v hrníčku. Prostor ozáří několik malých ohnišť,” říká zakladatel Martin Barry.

V Manifestu začalo působit několik takzvaných virtuálních kuchyní. Označují se tak podniky, které vaří pouze pro odbyt rozvážkovými službami. Vedle již zavedených stálic Manifesta - podniků jako Ryba je ryba, Flying pot a Dirty Dog - se nově objevily koncepty Lord of the Wings, slovenské halušky a Sausage party, jež vznikají pod rukama zkušených šéfkuchařů. 

Autor: ape