130 let

Diskuze

Jak připravit štědrovečerní polévku? Zkuste rady šéfkuchařů

Bez štědrovečerní rybí polévky není večeře kompletní. Pokud polévku připravujete každý rok stejně, je na čase začít trochu experimentovat. Server Lidovky.cz oslovil přední šéfkuchaře a vybral tři recepty k slavnostní tabuli. Inspirujte se a vyzkoušejte nové recepty.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

20. 12. 2013 21:06
Ta poslední

Bahenní sladkovodní povaleči se nedají žrát, snad jenom v trojobalu, kdy člověk sní i kuchyňskou houbu. Vývar z kapra chutná jako voda z rybníka koncem srpna.

Zkuste bretaňskou rybí, nebo boujabaise. Ze sladkovodních pak halászlé z okouna nebo candáta, hodně horký a pálivý jako ekrazit. Vyvařené kapří hlavy a vnitřnosti se servírují bezďákům na staromáku s úsměvem pro blesk a novu.

0 0
možnosti
HG

H. Grúbr

19. 12. 2013 11:04
Esi se chcete na štědré deň poblit

tak si to uvařte a zežerte.

0 0
možnosti
VG

19. 12. 2013 12:31
Re: Esi se chcete na štědré deň poblit

Mám stejný názor.

0 0
možnosti