Paní Pecháčková okořenila titulek ve stylu bulváru, aby si zajistila čtenost článku. Prostě další rádoby novinář.
kdysi bylo zcela běžné jídlo, jde o vaření. O vaření jde, i když si připravím turka, čaj nebo usmažím volské oko. Nesouhlasím s tím, že půl hodina stačí na přípravu chutné teplé večeře. Podle mých zkušeností platí, že má-li být pokrm (tím teď nemyslím chleba s máslem a sýrem nebo polévku ze sáčku) dobrý, musím si na jeho přípravu především vyhradit čas a nespěchat. Já měl ve středu návštěvu asi 5 lidí: Musel jsem umýt skelničky, dát vodu do konvice, čoko-piškoty a nějaké oříšky do misky, lžičky, šálky na kávu... A jen toto skromné občerstvení mně trvalo určitě o něco déle, než 30 minut. Přiznám se, že už začínám být trošku alergický na kuchaře, kteří vždy vykouzlí na pokud možno bílém hranatém talíři bobek něčeho a pocmrndají to nějakou zálivkou či omáčkou, které se musí říkat dressing :-)
Doporučil bych vám knihu J. Olivera 30 minut v kuchyni.
"Roman Dolejš šéfkuchařem v restauraci La Gare a připravuje recepty pro novou službu Vaříme.cz"
Ten článek je jen NEOZNAČENOU reklamou ve která navíc parazituje na mediálně uspěšné projektu TV Nova. (Tím nehodnotím úroveň výtvorů pana Hrušky). To je opravdu vrchol novinářské etiky. Nebo už Babiš koupil i Novu a je to "jedna rodina" ?
jen jakési zaplácávání žaludku.A hlavně zvyšování sledovanosti televize Nova.Když už jejich bulvární zprávy stají za NIC!!! Co to je za vaření z vody.
Je vidět, že fenomén "Hruška" táhne a je to zavedená značka. To už mohl být rozhovor s prodejcem diamatntů o burze v Antverpách, kterého se na konci zeptají na Hrušku a plác to do nadpisu... výsledek stejný.
vaření (sensu lato) je jakákoli příprava jídla z potravín. hawk
Ok. A "hawk" je jestřáb. Příště zkuste "howgh". .-)