Flexitarián = jím maso, jen když ho někdo koupí a uvaří a pozve mě. Jinak jsem línej se s tím crcat.
Zajímavé je, že tam nepadlo, že se především jí masa neskutečně hodně. Dřív bylo běžné jíst maso cca jednou týdně. My taky masa nejíme moc a to prostě proto, že z tohohle titulu nemáme tu potřebu. Já se bez cukrovky a rakoviny tlustého střeva celkem rád obejdu.
podle frutariánů by se mělo jíst jen ovoce už spadlé ze stromu...takže vegani třeba běžně vraždí mrkev, kterou živou vytrhli z hlíny.
Vegani, z vlastní zkušenosti, jsou agresivní a prosazují veganství násilnými pristredky.
Termím flexitarián je hrozný, ale jinak jde o dobrou věc. Masa jíme opravdu hodně a zdá se že to ani v historii nebývalo běžné.
Zkusím se nad tím zamyslet.
Je smutné, když ve 21. století v centru Evropy řada lidí musí omezit maso kvůli ceně.
Tak ano, jen si myslím že platy, ale i důchody a přídavky jsou dostatečné a maso dost levné.
Myslím, že jde u mladých buď o lenost vařit, nebo u starých i mladých o extrémně drahé bydlení. I tam jde ale i o to, že třeba důchodce "musí" bydlet v drahém třípokojáku v Praze. Pak samozřejmě peněz není nazbyt.
A potom je pohřbí do masového hrobu
Jo vegetariáni bývali neškodní, dnes občas začínají být agresívní, ale většinou jsou OK. Nejhorší jsou totiž masoví vrazi.
Já bych zůstal u slova “všežravec”, a výraz “flexitarián” nechme těm, kteří i přes svůj mentální hendikem chtějí alespň trochu vypadat in. Jako třeba autor tohoto článku.
Zdá se, že mentální hendikep máš ty
A doufám, že nadále budeme !
I když zrovna mletý maso ve sladký housce (viz obrázek ) rozhodně nemusím. To raději dám přednost české klasice, např. lahůdkové párečky s křenem, atd. .
Jezte si to svoje vysněné, ale nenuťte lidi, aby vás následovali. A ještě do toho tahali ekologii, oteplování.
Lahůdkové párečky z Kostelce