130 let

Diskuze

Vnitřnosti jsou neprávem přehlíženy. Češi se jich trochu bojí, říká šéfkuchař

Vaření je jeho velkou vášní, má rád klasickou, poctivou kuchyni a v současné době vaří v restauraci Ateliér Kalina. „Přál bych si, aby veřejnost začala brát jídlo jako zážitek a ne jen naplnění žaludku něčím - jedno čím. Bez jídla by člověk nežil, ale dá se žít kvalitně a stravovat také tak. Proto doufám, že česká gastronomie bude v budoucnosti vzkvétat, co se kvality týče,“ říká v rozhovoru pro Lidovky.cz Petr Hajný.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

25. 11. 2017 4:09

Vnitrnosti? To vykladejte Americanum, ti nezerou ani jatra, ledvinky ci teleci srdce, pajsl se ani neprodava a pri zmince o drzkove polivce ci mozecku se div nepozvraceji. A kureci srdicka a zaludky je jen pro zviratka.

0 0
možnosti
  • Vybrali jsme pro Vás