130 let

Diskuze

Svíčková už dnes není svátečním jídlem, stejně tak ani řízek, myslí si kuchař, který vaří na ohni

Kuchař Michal „Hugo“ Hromas o vaření na obyčejném ohni, lilku na sedm způsobů a o tom, že svíčková už dávno není slavnostní jídlo vhodné na svatby.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZI

Z. Iva

20. 8. 2019 11:27

A ten spálenej chleba je k chlubení? Když ho vytahuje z pece, tak z něj jde dým a bochníky jsou docela ohořelé. Pokud mu tak vycházejí i jiná jídla tak potěš koště.

0 0
možnosti
ŠA

Š. Apolen

21. 8. 2019 1:13

Není on hrom do police ?

0 0
možnosti
MK

16. 8. 2019 8:49

Fajn člověk, ale ke konci trochu ulétl. Svíčková (patrně myslel tu falešnou na smetaně, nikoliv skutečnou) nebyla svátečním jídlem nikdy a mívali jsme ji v "závodce" už před čtyřiceti lety (stávala tuším 7,60 Kčs, sváteční biftek se sázeným vejcem 21 Kčs). To už spíš ty "závodky" vymizely. A svatební hostiny nejsou většinou výjimečným a nezapomenutelným gurmánským zážitkem spíše z finančních důvodů, obzvláště pokud je hostů třeba ke stovce. Nicméně zeleninové orgie se tak jako tak odváží nabídnout svátečním hostům jen hazardér.

0 0
možnosti