• Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Diskuze

Pozor na pančovaný med. Proč se tak často „falšuje“ a jak poznat ten čistý?

Med je potravina ryze přírodní. Včely produkují med pro svoji potřebu zahušťováním rostlinných šťáv, tedy nektaru nebo medovice. Člověk si část jejich produkce přisvojuje. Pokud máme med přímo od včel, je vždycky kvalitní. Přesto se pravidelně objevují zprávy, že med patří k nejfalšovanějším potravinám na trhu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Prakticky 100% medu, který se prodává v obchodech nebo na eshopech je pančovaný. Nedávno jsem kupoval od soukromníka přes jeho eshop, velmi drahy med. No a co myslite, pancovany. Mám doma i cisty vzorky a je to jak nebe a dudy. Jde to vetsinou poznat uz po prvni lzicce. Takze smulicka, muzou kontrolovat co chou, ale pokud nekdo dela velkovýrobu na kseft, tak pančuje vzdycky bez výjimky.

0 1
možnosti
KN

Tak si pořiďte včely a máte po problému!!;-D

0 0
možnosti