130 let
Útočník Bayernu Mnichov Harry Kane slaví s Leroyem Sané druhou trefu proti...

Útočník Bayernu Mnichov Harry Kane slaví s Leroyem Sané druhou trefu proti Brémám. | foto: Reuters

Bayern vykročil za dalším titulem výhrou v Brémách, Pavlenku překonal i Kane

Sport
  •   22:53
Fotbalisté Bayernu Mnichov zahájili úspěšně cestu za 12. titulem v řadě, v úvodním kole německé ligy zvítězili 4:0 na hřišti Brém. Českého brankáře Jiřího Pavlenku překonali ve čtvrté a 90. minutě Leroy Sané, v 75. minutě Harry Kane a pojistku přidal v nastavení Mathys Tel.

Hvězdná letní posila Kane se prosadil tečovanou střelou z hranice vápna a poprvé skóroval po přestupu z Tottenhamu. Bayern neprohrál s dnešním soupeřem 28. soutěžní duel v řadě a částečně napravil porážku ze souboje o německý Superpohár s Lipskem (0:3).

Brémy naopak prohrály i druhý zápas v sezoně, minulý týden podlehly v Německém poháru třetiligové Viktorii Kolín nad Rýnem.

Brémy - Bayern Mnichov 0:4 (0:1)

Branky: 4. Sané, 74. Kane, 90. Sané, 90+4. Tel. Rozhodčí: Zwayer – Lupp, Pelgrim. ŽK:20. Ducksch, 56. Lynen - 55. Kim Min-čä.

Brémy Pavlenka – Pieper, Veljković, Friedl – Weiser (59. Burke), Bittencourt (68. Schmid), Lynen (68. Groß), Stage (79. Kownacki), Jung (79. Opitz) – Füllkrug, Ducksch.

Bayern Mnichov Ulreich – Mazráwí, Upamecano, Kim Min-čä (68. de Ligt), Davies – Kimmich, Goretzka (79. Laimer) – Sané, Musiala (84. T. Müller), Coman (84. Choupo-Moting) – Kane (84. Tel).

Autoři: ČTK, Lidovky.cz