Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Gentleman od přírody. Za dobré výkony pozval Čech fotbalistky Arsenalu na večeři

Sport

  11:42
LONDÝN - Brankář Arsenalu Petr Čech opět ukázal svoji třídu a vytříbené společenské vystupování. Jako výraz poděkování za předvedené výkony v tomto ročníku pozval celý ženský tým Arsenalu na večeři a následně zaplatil účet za kompletní tým.

Petr Čech na večeri s hráčkami Arsenalu foto: Instagram/ Danielle van de Donk

Ženský tým Arsenalu momentálně sice okupuje druhé místo anglické Super League, ovšem má oproti vedoucímu Manchesteru City, na který ztrácí pouze dva body dva zápasy k dobru. 

Na základě těchto výborných výkonů se rozhodl český brankář pozvat kompletní ženský tým Arsenalu na večeři a následně zaplatil celý účet.

Podle jednoho z členů realizačního týmu Arsenalu si Petr Čech celý večer velmi užil a oceňoval úsilí a herní projev, jenž vedl k 50 vstřeleným brankám ve 13 zápasech.

19.února 2019 v 12:52, příspěvek archivován: 20.února 2019 v 11:18

V půlce ledna Čech oznámil, že po této sezoně ukončí fotbalovou kariéru, během které chytal také za Chelsea, Rennes nebo Spartu. Šestatřicetiletému bývalému reprezentantovi v létě vyprší v londýnském klubu smlouva a novou už nepodepíše.

„Přemýšlel jsem dlouho, to rozhodnutí ve mně zrálo. A jsem přesvědčen o tom, že přichází ve správný čas. V létě to bude přesně 20 let od chvíle, kdy jsem podepsal svoji první profesionální smlouvu. A 15 let od mého příchodu do Anglie,“ řekl dnes již legendární golman.

15. LEDNA: V LÉTĚ KONČÍM! Do sezony ještě vstoupil jako gólmanská jednička,...
Brankář Arsenalu Petr Čech chytá míč během zápasu proti Blackpoolu.

Devítinásobný Fotbalista roku ČR má na kontě řadu týmových i individuálních úspěchů. Vyhrál Ligu mistrů i Evropskou ligu, čtyřikrát anglickou ligu, pětkrát Anglický pohár a třikrát anglický Ligový pohár. Také pomohl k triumfu českého týmu na mistrovství Evropy hráčů do 21 let v roce 2002, se seniorským národním mužstvem získal bronz na Euru 2004.

Autoři:

VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...