Úterý 21. května 2024, svátek má Monika
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Trenéři se málem poprali. Premier League ale nabídla hlavně krásné akce

Sport

  14:22aktualizováno  17:44
PRAHA - Fotbalový sestřih, v němž je jenom jeden gól? Video reportáž z pátého kola Premier League však přesto stojí za zhlédnutí. Server Lidovky.cz vám přináší přehled nejlepších momentů z nejsledovanější fotbalové ligy světa doplněný o tradiční „funny moments“.

Hráči West Hamu slaví branku do sítě Newcastlu. foto: ČTK/AP

Jak se zbavit protihráče a nejlépe mu při tom ještě zamotat hlavu. Tak by mohl znít podtitul prvního sestřihu z Premier League. Dele Alli z Totenhamu si u rohového praporku ukázkově pohrál s obráncem Sunderlandu, Etienne Capoue z Watfordu si záložníka Swansea dokonce svou kličkou položil na lopatky.

Tyto a další parády včetně mnoha patiček byly v Anglii k vidění během víkendu. Jamie Vardy z Leicester City dokonce málem patičkou skóroval do sítě West Hamu. Jen pár centimetrů jej dělilo od titulu „gól kola“, který si jinak celkem bez debaty zaslouží Christian Benteke z Liverpoolu.

Nejlepší akce 5. kola Premier League:

V pátém kole nejvyšší anglické ligy byla málem k vidění i bitka trenérů. Manuelu Pellegrinimu z Manchesteru City se vůbec nelíbilo, že kouč Crystal Palace Alan Pardew překročil čáru vymezující území pro trenéry. Chytil ho za sako a jasně mu ukázal: „Sem nesmíš, Alane!“ Více vtipných momentů v našem videu.

Nejvtipnější momenty:

Autor:

Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění
Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění

Spousta důchodců si dnes přivydělává, aby zvládli zaplatit stále rostoucí výdaje a nemuseli se spoléhat na pomoc svých blízkých. Podobně tomu bylo...