Pátek 24. května 2024, svátek má Jana
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Potvrzeno: Kapitána Brabce ze Slavie vyhodili, nepasoval do koncepce

Loď fotbalového mistra ze Slavie opouští její kapitán - zkušený dvaatřicetiletý kapitán Erich Brabec. Vedení klubu se s ním ve středu večer domluvilo na ukončení spolupráce. Podle šéfa klubu pilíř zadních řad dvojnásobného vládce Gambrinus ligy nezapadá do týmové koncepce do nové sezony.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bh

18. 6. 2009 10:52
Koukám, že je tu v diskuzi

jeden větší blábol než druhý....

0 0
možnosti

Karel

18. 6. 2009 10:46
pravicový omyl

Já jsem pravičák, ale nesohlasím s ODS a všemi dalšími nastrčenými stranami, které reprezentují s. Bobo, s. Železný, s. Mach. To nejsou pravičáci. Ti pouze zabránili skutečné  demokratické pravici, aby se rozvinula. Pan Klaus je jejich reprezentantem. Já se připojuji také proti způsobům, které prezident praktikuje. Ti, co říkají, že levičáci jsou proti Klausovi, tak to jsou jeho ovečky, to je hradní manipulace. On je nepřítelem, jak pro demokratické levičáky (nikoli KSČ) a tak hlavně pravičáky, kterým ODS a spol. vzala punc pravicových demokratických hodnot a vytváří  zde pouze hru na demokracii zprava.

0 0
možnosti

duch

18. 6. 2009 9:51
ubohost

Je to smutný,ale pravá věc tkví v tom,že se Karel třese na reprezentační křeslo.A proč nezatlouct trochu Frantu Straku že povolává hráče,který podle něj nemá už ani na Slavii.

0 0
možnosti

Vašek

18. 6. 2009 9:34
Novou koncepci si u Slavie objednala Sparta

Vykopnout úspěšné hráče, aby Sparta opět získala titul. Takové zdůvodnění vyhazovu klíčového hráče je od Jarolíma hodně slaboduché. Buďto jedná na něčí pokyn, nebo je opravdu hloupý. Sám jsem vychoval okolo stovky reprezentantů v jiném míčovém sportu, ale takové jednání mi bylo úplně cizí. Trenérem by měl být vysokoškolsky

vzdělaný a rozvážný člověk a ne bývalý hráč, který jedná příliš často unáhleně a emotivně.     

0 0
možnosti