Středa 22. května 2024, svátek má Emil
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Rajtoral a Řezník prodloužili smlouvu v Plzni

Sport

  17:37
PLZEŇ - Fotbalisté František Rajtoral s Radimem Řezníkem prodloužili smlouvy s mistrovskou Plzní. Nový Rajtoralův kontrakt má platnost do června 2015, Řezník se západočeskému klubu upsal ještě o rok déle. Informoval o tom web plzeňského klubu.

Zbrojovka Brno - Viktoria Plzeň. Brankář Brna Martin Doležal (vlevo) dostal gól od Františka Rajtorala (vpravo) z Plzně foto: ČTK

I když sedmadvacetiletý Rajtoral v nedávné době zvažoval i možnost prvního zahraničního angažmá, nakonec dal přednost další nabídce Plzně, kde začíná už pátou sezonu. Krajní bek či záložník s deseti reprezentačními starty prý ani nad setrváním ve Štruncových sadech, kde už slavil dva mistrovské tituly a dva postupy do Ligy mistrů, moc neváhal.

"Ve Viktorii jsem prožil nejkrásnější období dosavadní kariéry, o prodloužení smlouvy jsem nemusel dlouze přemýšlet," uvedl Rajtoral, který si zahrál i na loňském mistrovství Evropy.

Také čtyřiadvacetiletý obránce Řezník v Plzni vidí šanci na další výkonnostní růst. "Klub šlape ve všech směrech, účast v Lize mistrů i divácké návštěvy na utkáních Gambrinus ligy byly těmi nejpádnějšími důvody pro setrvání v Plzni," řekl Řezník.

Autoři: ,

Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění
Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění

Spousta důchodců si dnes přivydělává, aby zvládli zaplatit stále rostoucí výdaje a nemuseli se spoléhat na pomoc svých blízkých. Podobně tomu bylo...