Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

V Itálii se žádný bojkot nechystá. Dohrát ligu chce všech dvacet klubů

Sport

  15:50
Řím - Pro dohrání sezony italské fotbalové ligy, přerušené pandemií koronaviru, se na dnešním mimořádném jednání vyslovilo všech 20 klubů. Dříve přitom zástupci FC Turín a Brescie dávali najevo, že za současné situace v soutěži pokračovat nechtějí.

Juventus zdolal ve šlágru italské fotbalové ligy 2:0 Inter Milán a vrátil se na první místo tabulky. Góly dali Aaron Ramsey a střídající Paulo Dybala. foto: Reuters

Smrt pro fotbal. Konec sezony v životě nepodepíšu, tvrdí šéf italského fotbalu

V lize zbývá sehrát 12 kol a několik odložených zápasů. Úřadující mistr Juventus Turín vede tabulku o bod před Laziem Řím.

Juventus zdolal ve šlágru italské fotbalové ligy 2:0 Inter Milán a vrátil se na...
Itálie volá po zrušení fotbalových zápasů.

„Juventus je pevně rozhodnutý sezonu dokončit. Když se začne 18. května s tréninky a v červnu se zápasy, bude dost času a způsobů, jak ligu dohrát a vyhovět instrukcím UEFA a Asociace evropských klubů,“ řekl prezident Juventusu Andrea Agnelli.

Fotbalisté v Itálii budou moci od 4. května díky uvolňování vládních opatření proti šíření nákazy začít s individuálním tréninkem. Od 18. května budou mít povoleno připravovat se ve skupinách a 2. června by se mělo začít znovu hrát.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!