Středa 22. května 2024, svátek má Emil
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Velký návrat. Neymar by se mohl vrátit v boji o titul již proti Monaku

Sport

  12:19
PAŘÍŽ - Brazilský fotbalista Neymar by se mohl po zranění vrátit do sestavy Paris Saint-Germain v nedělním utkání proti Monaku, v němž si může jeho tým zajistit obhajobu mistrovského titulu. Sedmadvacetiletý útočník nehraje od závěru ledna, kdy si v pohárovém utkání proti Štrasburku poranil nohu.

Neymar se raduje z gólu. foto: ČTK/AP

„Tvrdě maká, má dobrý přístup. Mohli bychom ho mít zpět už v neděli,“ řekl trenér PSG Thomas Tuchel na adresu své hvězdy, jež v 13 ligových startech nasbírala 13 gólů.

Bez Neymara vypadli Pařížané v osmifinále Ligy mistrů s Manchesterem United, v domácí lize však byli až donedávna suverénní a mají blízko k obhajobě titulu. Tu si mohli zajistit v jakémkoli z tří minulých zápasů, v nichž ale získali jen bod a na oficiální potvrzení stále čekají.

Neymar vstřelil proti Liverpoolu jeden gól.
Neymar leží na zemi po souboji s hráčem Liverpoolu Andym Robertsonem.

Šest kol před koncem sezony vede PSG o 17 bodů před Lille, jež v neděli odpoledne hraje v Toulouse. Pokud neuspěje, získají hráči Paris Saint-Germain titul ještě před večerním duelem proti Monaku.

Příští sobotu čeká klub s Eiffelovou věží ve znaku pohárové finále proti Rennes.

Autor:

Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění
Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění

Spousta důchodců si dnes přivydělává, aby zvládli zaplatit stále rostoucí výdaje a nemuseli se spoléhat na pomoc svých blízkých. Podobně tomu bylo...