Středa 22. května 2024, svátek má Emil
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Duo Jágr-Červenka vládne v KHL, Omsk porazil také silný Magnitogorsk

Sport

  15:41
OMSK/MOSKVA - Spolupráce Jaromíra Jágra s Romanem Červenkou přinesla Omsku dva góly v dnešním utkání KHL s Magnitogorskem. Avangard vyhrál 5:3 a přinejmenším na několik hodin se posunul do čela Východní konference.

Jaromír Jágr a Roman Červenka. foto: www.hawk.ru

Jágr už na začátku čtvrté minuty otevřel v přesilové hře skóre po Červenkově přihrávce, v druhé třetině si čeští útočníci role vyměnili při vítězném gólu na 4:2. V poslední části Omsk ještě rychle zareagoval na soupeřovo snížení brankou Alexandra Pěrežogina, u které asistoval Martin Škoula.

Rok 2010 v obrazech

Avangard vybojoval čtvrté vítězství za sebou a bodoval v desátém utkání v řadě. Od 1. prosince, kdy Omsk prohrál v Čerepovci, narušila jeho vítěznou sérii jen porážka po nájezdech na ledě CSKA Moskva na Štědrý den.

Útočník Barysu Astana Jiří Novotný byl autorem finálních přihrávek u posledních dvou gólů v zápase s Čeljabinskem, kterými domácí otočili výsledek na 4:3. V druhé třetině proměnil Novotného asistenci ve vyrovnávací gól Lukáš Kašpar.

Autor:

Vyhrajte rodinné vstupné do BRuNO family parku
Vyhrajte rodinné vstupné do BRuNO family parku

Jestliže vás trápí proměnlivé jarní počasí, máme pro vás tip, kam vyrazit, když počasí zrovna nepřeje. BRuNO Family Park v Brně se postará o zábavu...