130 let

Diskuze

Korupce? Ta je přece všude, říká šéf českého hokeje ke kauze Holík

Jsou tomu jen necelé dva týdny, co ho pořádně naštvala "televizní" aféra v pražské Slavii. Nyní pro změnu Tomáš Král, šéf českého hokejového svazu, slyší o údajně zkorumpovaném trenérovi, jenž kdysi vedl reprezentační dvacítku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

F. Drbohlav

14. 9. 2010 17:37
Asi se smíchy počůrám.

Nový program s mládeží. Zřejmě má na mysli nominaci svého syna do U20. Nebo návrat opylých hráčů z Memoriálu I.Hlinky zpět do repre, nebo toleranci kouření, hulení trávy a pití alkoholu na repre srazích mládeže. Mám psát dál???

0 0
možnosti

J. Sedlacek

13. 9. 2010 15:03
Máte pravdu pánové,

Zde na Kladně se o tom mluví po celá léta, že kdo chce být v základu mládežnického týmu, musí zaplatit trenérovi. To si ale musí vyřešit ti zainteresovaní.

Pravdu má Jágr v tom, že nejlepší hokejisté byli z chudých rodin. Dnes, když je jim systém uzavřen, tak hokej musí nutně upadat.

Ty doby dvou ligových mládežnických mužstev PZ a SONP- většina z učiliště SONP, jsou dávno pryč. Všichni vidíme, že ze sportu se stal tvrdý byznis, a že to začíná už od rodičů mládeže.

0 0
možnosti

I. Simacek

13. 9. 2010 11:05
korupční systém

Ocecně vždycky platilo, že když bylo něčeho nedostatek, tak se dávaly úplatky. Bohužel v kapitalismu je pro to vybudované prostředí zvláště v oblasti zakázek.

Ti chytří to věděli hned po revoluci a tak třeba nalezli jako úředníci na různé Magistráty a ty slušné tam odtud vyhodili. A na druhé straně jsou podnikatelé, kteří ochotně uplácejí, aby měli zisky. Klasický korupční systém. Nikdo nebude uplácet prodavače aut, kterých je na trhu přehršle. Tam to funguje zase obráceně. Žádná věda v tom není.

0 0
možnosti

M. Prokop

13. 9. 2010 12:31
Re: korupční systém

"Bohužel v kapitalismu je pro to vybudované prostředí zvláště v oblasti zakázek."

V oblasti státních a obecních zakázek. Nebo se ke své škodě necháváte korumpovat ve svém podniku?

0 0
možnosti