Středa 8. května 2024, Den vítězství
130 let

Lidovky.cz

Sport

SLÁVISTA: Svět je dál červenobílý. Hoši, děkujeme, letos to ale bylo mezi slepými

Fanoušci Slavie slaví branku Ševčíka. foto: ČTK

Názor
Praha - Po famózním podzimu jsme dokopali jaro. Titul! Hoši, děkujem! Trenérovi, hráčům, co už hrají jinde, ale i stávajícím. Ale přiznejme, že to letos bylo mezi slepými. Plzeňské rutinéry rozhýbal trenér Gula až na jaře a Sparta začala produkovat něco podobného fotbalu až po odchodu Kotalíka a nástupu Kotala. (Ta shoda jmen nemůže být náhoda.)
  9:07

Nechci strašit, ale mistr Turecka, Rakouska, Dánska, Skotska, Řecka, Rumunska či Běloruska – což je jen část toho, co nás může potkat v kvalifikaci do LM – by nás pozlobil víc. Takže končete s oslavami. Až po postupu!

A budu věřit, že hráči jako Musa, Provod, Oskar a další nahradí hvězdy, které loni zářily v Evropě a jsou pryč. Klidně je mohou i zastínit. Dva body nejsou nepřekonatelné ani ve skupině exvítězů LM. Jsem snad fanoušek, tak mi nechte červenobílé brýle.

Jindřich Trpišovský patří k nejlepším trenérům, jací kdy v české lize působili.
Lukáš Masopust patřil bezpochyby k nejdůležitějším hráčům Trpišovského výběru.

Ale tuhle důvěru musíte oplatit. Začněte výkony proti Jablonci a Liberci. Proti plnohodnotným týmům, ne oslabeným o naše hostující. A pak oslavte titul bůrem rudochům z Letný. Začínaj bejt po pár výsledcích pěkně nafrnění. Tak ať se před třetím, nebo kolikátým předkolem do Evropské ligy vrátí na zem.

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!