Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

TIME OUT LN: Protest či nikoliv? Vždyť je to nakonec jedno

Sport

  11:00
PRAHA - Žokejská nesmrtelná legenda Josef Váňa si dosyta užívá svého sedmého triumfu. Navzdory tomu, že nad cílem letošní Velké pardubické se ještě včera vznášel obrovitý otazník a stáj poraženého soupeře zvažovala odvolání proti výsledku.

Tiumen s Váňou (vpravo) a druhý Amant Gris (vlevo). foto: Reuters

Na první pohled může být patrné, jak sporným finišem, kde rozhodovaly pouhé centimetry koňských nozder, nejslavnější dostihový závod utrpí. Ha ha ha, velký omyl! Pravý opak je pravdou.

DÁLE ČTĚTE

Protože o známé české steeplechase se teď dokonce diskutuje ve slavných žokejských klubech na Britských ostrovech. Českou společnost svedla rozdělit na dva různé tábory názorů.

Pardubická si užívá pozornosti, které se jí dostalo už vloni. Jenže tehdy doyen Váňa zvedl ruce nad hlavu po 12 letech – což v té době už téměř nikdo nečekal.

Stejně jako si letos nikdo neuměl představit výraznější příčinu toho, co by se dokázalo vyrovnat velké události z roku 2009.

A že to volá po kontroverzi? Reklama jako reklama... Ve finále je úplně jedno, jak to celé dopadlo.

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...