Čtvrtek 23. května 2024, svátek má Vladimír
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Hadamczik přežil

Vztahy mezi reprezentačním koučem a hokejisty nebyl na olympiádě optimální. Tak zní jeden z verdiktů vedení svazu, který hodnotil vystoupení týmu v Turíně. Nicméně Alois Hadamczik povede mužstvo i při obhajobě titulu na mistrovství světa v Rize.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bh

13. 3. 2006 23:27
Hadamcziku
Nikdo te nema rad....
0 0
možnosti

Testosteron

10. 3. 2006 6:47
Všechno špatně.
Přístup NHL a jejich hvězd, to, že vymezili OH jen minimální prostor a její hráči evidentně preferovali kariéru v NHL před representací, to vše degradovalo olympijský turnaj na jakousi pragmatickou frašku. (Holt jen do toho zatažení fandové jeli kus Evropy a platili težké prachy za lístky na markýrovaný hokej ...) A konsekventně to celé ovlivní i mistrovství světa. Ale třeba se na něm chytí hráči, kteří si cení lvíčka na prsou víc. Kdo ví? Chytí se a odejdou onam ... no a příběh se bude opakovat. Circulus vitiosus. Evropa prohrává ... Nebo se mýlím? Ale kšeftař Hadamczik to jistě všechno ukšeftuje ... Asi bychom se do toho už neměli nechat zatahovat. I když je to škoda. Ale kdo za to může? My ne ...
0 0
možnosti

Karel Svoboda

9. 3. 2006 15:09
Minimalne bronz by vyhráli i kluci,
kterí hrají v extralize! A stemi by trenér nemel problém, ti by byli rádi, ze je nominoval. Snad neudá Hadamcík stejnou chybu a nebude zase hrát s temi starci!
0 0
možnosti

PHX

9. 3. 2006 16:22
Re: Minimalne bronz by vyhráli i kluci,
Nic proti extralize, ale jaktože to s těmi "starci" uměl třeba Růžička a Hlinka, za jejichž působení se česká reprezentace doslova a dopísmene RVALA o vítězství. Jaktože za Hadamčika jsou všichni tihle naši parádní "starci" jak svázaní a bezradní. Vidím jednoznačný problém v autoritě, která NENÍ autoritou a to podle mě není chyba hráčů.
0 0
možnosti

Vaclav III.

9. 3. 2006 15:07
Hadamczik by mel jit trenovat juniory
Vojensky styl na stare vesty neplati :-))
0 0
možnosti