Čtvrtek 23. května 2024, svátek má Vladimír
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Ještě nemám chuť jít do důchodu

U dveří kanceláře v tribuně olomouckého stadionu leží halda videokazet. „Dělal jsem trochu pořádek,“ říká trenér fotbalové reprezentace Karel Brückner (66). Teď bude shromažďovat záznamy se zápasy nových soupeřů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jozef Lapšanský

20. 12. 2005 11:06
Veľa povolaných...
  U nás na Slovensku sa každý „kvalifikovane“ vyzná aspoň v troch oblastiach: v politike, v mesmediálnej sfére a v športe, najväčšmi vo futbale aj v hokeji. Máloktorý z kibicov dokáže vo svojich preukrutne udatných internetových výpadoch použiť elementárnu človečiu súdnosť. Čosi podobné sa deje i za riekou Moravou. Čo len priemerne rozhľadenému človeku musí rozum zastať a hlava sa zakrútiť nad „analýzou“ štýlu hry českej futbalovej reprezentácie. Pána Brücknera si nesmierne vážim; nemáme veľa osobností jeho formátu. A nevieme ich ani doceniť, ani spropagovať: viď reakcie na náhly skon bývalého čs. reprezentanta Juraja Szikoru u nás a ohlasy Pelého, Edua či Rivellina... Opľúvanie českej futbalovej reprezentácie vlastným fanúšikom mi prichodí už ani nie ako čecháčkovstvo, ale priam ako neodpustiteľné rúhanie sa...
0 0
možnosti

Reni

19. 12. 2005 18:24
Zůstaňte!!
Dokud bude naši repre trénovat pan Bruckner, jsem zcela klidná.. lepšího kouče nenajdeme Zdraví Renata z Olomouce
0 0
možnosti

LEI

19. 12. 2005 13:56
Odejděte
Není možné p. Brücknere pokračovat. Bojíte se obměny, máte zastaralé metody, hotoví hráči vás nepotřebují a nemáte jim ani co poradit. Jste "stará" konzerva a jen kvůli vaší hamižnosti, jste se nepohodl s Nedvědem, kde se měla po ME dělit část vašich 15 000 000, čemuž jste se s bolševickým fotbalovým svazem vzepřel. V letošní kvalifikaci jsme porazili jen fotbalové trpaslíky, s malinko silnějším jsme prohráli. Nevím, kde se ten optimismus v náš fotbal bere. Obrana je zralá dostat s trochu lepším soupeřem min. 3 góly a vy hledáte bohužel pouze v zahraničí, neb se změny, jako správný alibista, obáváte. A tak čekáte na náhodný úspěch, což se může jednou za čas podařit, ale nejde to pořád. Mimo 2 fotbalistů nejsou naši hráči schopni zpracovat míč, aniž by jim odskočil, zmatek a zoufalá hra hlavou provází naši obranu po celou dobu. To ovšem vy nemůžete poznat, neb tomu nerozumíte, tak jako většina tzv. bafuňářů z fotb. svazu. Tak doufám, že se rychle po MS sbalíte a místo vás si sedne někdo, kdo nepotáhne s gaunerama za jeden provaz.
0 0
možnosti