130 let

Diskuze

Lidský potenciál na svazu není kvalitní

Pyšně ukazuje malého bílého kocourka. "To je Maximo de Bormio,“ usmívá se lyžařský trenér Petr Záhrobský (56), otec a trenér nejlepší české sjezdařky a mistryně světa ve slalomu Šárky Záhrobské. "Toho jsme si přivezli z finále Světového poháru,“ vysvětluje.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

01da

2. 8. 2008 10:39
Lidský potenciál na svazu není kvalitní:

to je opravdu kráááásně řečeno R^

0 0
možnosti

Je Presný

1. 8. 2008 19:21
Ryzi pravda

Naprosto přesne popsal tento člověk skutečnosti ve vrcholovem sportu a okolo nej. Sejdířstvi okolo dotaci a pokrytectví OH funkcionařů včetně pana Jiraska a doufam i poslenich par agonistických roků prohnilých svazů.

0 0
možnosti

Markéta

1. 8. 2008 14:02
Díky!

Milý pane Záhrobský,

ohromně vám fandím, jste statečný člověk. To, co se děje u sportovních funkcionářů, jak neefektivně fungují sportovní svazy a jak se peníze nedostanou tam, kam mají, ale kdejaký úředníček si z nich uloupne, to se děje snad v každém odvětví. Ale je málo takových, kteří se nebojí říct pravdu nahlas a klidně zveřejnit i jména. Díky za tu statečnost, snad to i pro nás, ostatní, bude impuls, abychom se přestali ustrašeně krčit v koutku a s tím postsocialistickým hospodařením začali něco dělat!

0 0
možnosti

miroslavb

1. 8. 2008 12:57
pan zahrobsky lici skutecnost,

ktera neni hezka. ona navic ohrozuje vyvoj nadejnych sportovcu. ale jak jsem jiz napsal v roce 1987?): boj s dopingem je predem prohrany. nechme "sportovce" dopovat, ale nelitujme tyto gladiatory, kdyz spatne skonci. nemam mnoho zkusenosti, vim jenom na priklad, ze koular kalina zemrel na rakovinu v dusledku pouzivani anabolik. pouzivat podpurne latky je velmi blizke nefer jednani pri sportu: branky rukou, osklivy faul, zkraceni zavodni trate atd. jsem proti sporu, sam jsem vzdy rikal: nejsem sportovec, jsem clovek normjalne zijici, snazici se o vysokou telesnou (v dusledku i dusevni) kondici. diky te jsem mohl i lepe

0 0
možnosti

HlavaXXII

1. 8. 2008 12:42
Lidský potenciál na svazu není kvalitní

což ovšem není nic nového, překvapivého ani se to netýká pouze lyžování, že?

0 0
možnosti