Čtvrtek 23. května 2024, svátek má Vladimír
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Vítej na Tour, Lanci, pitomče

Otřel se hanlivě o francouzskou modlu Zinedina Zidana a teď má co vysvětlovat. „Vítej ve Francii, pitomče!“ přivítal deník France Soir Lance Armstronga při včerejší návštěvě v Gapu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lada2

21. 7. 2006 4:21
sranda

sranda jak nafoukani pitomci ve Francii trpi. Trpi, ze jedine, co kdy dokazali je naverbovat cizince z Afriky aby za ne hrali fotbal. A jeden z nich se zachoval jako terorista.

Vite jakou prevodovku ma tank z Francie? Jednu rychlost dopredu a dve dozadu. Ta rychlost dopredu ma jediny ucel. Kdyby je nahodou nepritel napadl zezadu

0 0
možnosti

PETR MO,

21. 7. 2006 2:18
VITEJ NA TOUR,LANCI.PITOMCE

AZ SE NEJAKY FRANCOUZ POPERE S RAKOVINOU,POSADI NA KOLO A VYHRAJE TOUR SEDMKRAT,PAK MUZOU VSICHNI FRANCOUZI LANCIMU NADAVAT JAK CHTEJI,ON SE JIM ZATIM MUZE JEN VYSMIVAT A URCITE JE MU TO UPLNE JEDNO.

0 0
možnosti

Tonda

20. 7. 2006 21:35
Dopuji vsichni,

jinak se v Tour neda uspet. Vyhraji jen ti, kteri maji nejnovejsi drogy a methody a trochu stesti, ze je nechytnou. Dopingova kontrola v prukaznosti vzdy pokulhava za moznostmi dopingu novymi drogami, ktere jeste nejsou spolehlive analyticky prokazatelne.

Francouzi dopuji take, viz Virenque a jini. Nema cenu diskutovat o tom, zada Armstrong dopoval. Posledni vysetreni vzorku Armstronga na zaklade francouzskeho obvineni dopadlo pro Armstronga dobre. Armstrongovi a vubec Americanum nemohou Francouzi odpustit, ze diky jim (G. Lemon) si uz leta ve svem narodnim zavode ani neskrtli. Styska se jim po dobach Hinaulta a Anquetila.

Ta nenavist Francouzu k Americanum i v jinych oblastech je pozoruhodna, zejmena, kdyz si uvedomime, kolikrat uz Spojene staty se spojenci osvobodili Francii z pokoreni skrze nemecke obkliceni a obsazeni.

0 0
možnosti

humr

1. 10. 2006 6:16
Re: Dopuji vsichni,

To je blbost. Snad jen váš jakýsi názor, ale s realitou nemá nic společného. Navíc ty Armstrongovy vzorky byly kontrolovány po letech s vyspělejší technologií za účasti armstrongových právníků. To, že dopoval je asi neoddiskuvatelné. Jiná věc je, že v době závodu a po něm mu doping nebyl zjištěn. Tehdejší technologie to zkrátka neumožnovala, ale titul u je ponechán - nelze po dlouhé době odebrat. . A nevěřím tomu, že dopují všichni, to je pouze dohad. Určitě však dopují ti, u nichž to bylo zjištěno. A nevím o tom, že nějaké "poslední vyšetření vzorku" dopadlo dobře. Ta nenávist není k američanům, jak mnoho lidí hlavně z ameriky papouškuje. Armstrong jednoduše pomlouval a hanobil kvůli tomu odhalení dopingu v amerických médií Francii, tak mu to oplácí tím, co je jednoduše pravda: Vítej Blbče !

0 0
možnosti

jan z ny

20. 7. 2006 16:55
dopoval

lanci byl urcite dopovany jak vsichni uspesni cyklisti tour de franc. americky dopovaci prumysl je nejvyspelejsi na svete, kazdy rok pracuji na novych dopovaci prostredcich ktere nejsou meritelne. . tu v usa se jeden vyznamny cyklista vyjadril ze bez dopovani neexistuje vyhrat tour de franc

0 0
možnosti

Adam

20. 7. 2006 17:10
Re: dopoval

A helemes, prdlinka z ny se nam prekrtil na jan z ny. Koukam ze ti ten novej nick moc neprospiva, blbej jsi furt stejne. ;-D

0 0
možnosti

LAKY

19. 7. 2006 22:40
vždy't měl pravdu co Francouz to pitomec

a hlavně Zidane primitiv absolutně nesportovní chování a navíc je to nějakej dementní Alžířan fuj

0 0
možnosti

Eva

20. 7. 2006 18:27
Re: vždy't měl pravdu co Francouz to pitomec

A ty jsi dementni Cech.

0 0
možnosti

pete

19. 7. 2006 14:56
Je to bouře

ve lžící vody.

0 0
možnosti

Eva

19. 7. 2006 10:04
jenže frantíci na Lanceho idiotsky pokřikovali už na minulých tdf.

jenže frantíci na Lanceho idiotsky pokřikovali už na minulých tdf. jsou to zakomplexovaní trapáci.

0 0
možnosti

Dag Badman

19. 7. 2006 14:47
Re: jenže frantíci na Lanceho idiotsky pokřikovali už na minulých tdf.

Nevšiml jsem si, že by na kraji silnice stál Zinedine Zidane a fotbalová reprezentace a nadávala mu...

0 0
možnosti

Mržba

19. 7. 2006 9:38
:-)

se brani, protoze vi ze to prehnal. Jenomze hochu mily, tady nejsi v buranskem Texasu. Kbyby jsme tam zili, tak uz utikame, protoze tolik mexikanu jako posledni dobou, Texas jeste nezazil.

0 0
možnosti

objektivny

19. 7. 2006 11:40
Re: :-)

 Burane,bol si niekedy v Texase?Asi nie,lebo taku blbost by si nemohol napisat;-OSu tu ilegalni z poza juznej hranice,ale ich nieje tolko ako v Kalifornii alebo Arizone,burane,co sa tyka Lanca,nemyslim,ze to prehnal,iba mozno s tymi vitazstvami,burane:-D;-D;-D

0 0
možnosti

Brett

19. 7. 2006 0:34
Sprostejsi titulek si jiz Lidovky vybrat nemohly?

Pripada mi to trochu nevhodne pro Lidove noviny, s takovou tradici, prebirat ci vybrat si takovy titulek.  Dostali se tak na stejnou uroven s autory takovych nadavek.

0 0
možnosti

Pocestný

18. 7. 2006 22:01
Jo, a mají tam placené "dálnice"

Je to francouzká příšernost. Jedete po dálnici a každých 20-30 km přijedete na takovou jako celnici kde z okénka trčí natažená ruka a musíte zaplatit. To je strašná francouzká vymoženost. Máte úplně celou cestu zkaženou. Pořát zastavovat, zaplatit a zase kousek jet ... to je příšernost. Jo v Německu nebo u nás tam se to jezdí.

0 0
možnosti

bondy

18. 7. 2006 22:56
Re: Jo, a mají tam placené "dálnice"

No reknu Ti, ja byt Tebou, tak tam radsi nejezdim - vis, jak nehorazne po Tvem prijezdu v te strasne zemi musi narust prumerna inteligence? Ber to radsi oklikou, to jim to natresRv

0 0
možnosti