Můžete tu ochutnat snad všechny klasické recepty španělské kuchyně; vedle paelly, gazpacha či „pancety de cerdo ibérico“, tedy pečeného bůčku na iberijský způsob, je největšímmístnímhitem vinný humidor a hlavně čerstvé ryby, které hrdě vystavují v chladicím boxu hned u vchodu.
PSALI JSME: |
Kromě ryb vás už při vstupu jistě zaujme kachličkami obložený bar a žlutá výmalba navazující restaurace. Právě nutnost projít nejprve kuřáckým barem, abyste se dostali do nekuřáckého prostoru restaurace, je jedním z mála minusů podniku. Za další by se daly označit trochu vyšší ceny: například předkrmový talíř To nejlepší ze Španělska vás vyjde na 365 korun, zmíněná ryba na 285,– a tvarohová zmrzlina s mandlemi a akátovým medem na 115 korun.
Ani v případě, že máte poněkud hlouběji do kapsy, však nemusíte věšet hlavu: vydejte se sem na oběd. Polední menu, opět laděné na středomořskou notu, netrpí častým nešvarem, jímž je nízká kvalita v porovnání s ostatní nabídkou, a přitom ho pořídíte za rozumný peníz.