Premium
Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce
schránka
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
buchta
Plzeň - Ostrava 1:1, domácí šetřili opory na finále poháru, hosté jen srovnali
Na krájení dortů si beru pravítko. Kolegové na mě založili buchta fond, říká Michaela Landová z Peče celá země
Premium
Rozhovor
Sklo si upečete jako buchtu. Na huti je mi dobře, cítím tam božskou energii, říká šéfdesignér Moseru Jan Plecháč
Premium
Rozhovor
Na české bábovky se ve Skotsku stojí fronta. Kávu si můžete vychutnat spolu s jeleny, říká Češka
Doporučujeme
Tradiční česká kuchyně je velmi zdravá a naše polévky, koláče a buchty by mohly dobýt svět, říká Petra Pospěchová
Premium
Rozhovor
Chuť dětství za dvě stovky. „Socialistické“ buchtičky se šodó se stávají hitem vyhlášených podniků
Premium
Jazz, buchty nebo stíhačky. Jaké výlety můžete tento víkend podniknout?
Premium
Ovocné koláče jsou rychlé, snadné a zužitkujete díky nim všechnu úrodu. Tady jsou recepty na nejlepší
Premium
Recept
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu