Premium
Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce
schránka
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
filet
Hříšná delikatesa: chlebíček. Na jeden z nejznámějších na světě patří smažený rybí filet, krevety, kaviár a losos
Premium
Recept spolumajitele Kro a Almy: Uvařte si pstruha s Oslo omáčkou, fenyklovým salátem a miso brambory
Recept
Ryba a rebarbora. Jak na neotřelou kombinaci chutí, poradí Pavel Drdel
Recept
Nejoblíbenější pochoutky české studené kuchyně. Jak na dobře naloženého sledě, poradí Jan Punčochář
‚Lidé by je neměli jíst.‘ Čeští veterináři nařídili stáhnout z trhu polské filety ze sleďů
Sto let starý recept. Vyzkoušejte filet z jihočeského sumce a pečené zámecké brambory
Recept
Královská ryba. Zkuste pražmu s lilkem, radí Roman Paulus
Doporučujeme
Globus a Tesco prodávali ryby se zvýšeným obsahem jedovaté rtuti
Losos chutná (skoro) všem. Zkuste ho s ragú
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu