schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
jablko
I pár jablek navíc může koně zabít. Petice žádá zákaz krmení cizích zvířat pod pokutou 100 tisíc korun
Červené a zelené. Proč si můžeme koupit jen uniformní jablka a kam zmizely staré odrůdy?
Jablka jsou nejdražší v historii, kilogram stojí přes 43 korun. Kvůli loňským jarním mrazům
Souborná výstava Úšklebek století. Prolínání epoch v režii Jiřího Koláře
Jablka jsou nejdražší za posledních pět let, kilogram stojí přes 40 korun
Američanka dostala v letadle jablko, po přistání ji za něj čekala pokuta
Nevíte, co s jablky? Dejte je do makového koláče, krásně ho zvláční
Recept
Cidre z původních odrůd jablek vzniká v Českém Švýcarsku
Čekejme drahá jablka. Letos jich je nejméně od roku 2011
Navštivte Jablečnou slavnost v Hostětíně. Okouzlila i prince Charlese
Sadař ze Svinčanu u Pardubic odhání krupobití dělem, letos ho použil sedmkrát
Jablečná náplň z Polska obsahovala jen polovinu slibovaných jablek
Meruňky a jablka jako ‚vzácnost‘. Úrodu oblíbeného ovoce zdevastoval mráz
Ten, který porazil Facebook: Internet už nemůže být místo, kde vyhrává silnější
Rozhovor
Budoucnost sklizně ovoce? Sběrače by mohli nahradit roboti
Mrazy zničily ovocnářům čtvrtinu úrody. Za téměř půl miliardy korun
Jak je možné, že jsou jablka na trhu celý rok? Může za to chemický trik
Křehké jablkové kouzlení ve francouzském stylu
Netradiční bramborový salát? Zkuste s jablky, radí šéfkuchař
Recept
Globus vydával polská jablka za česká. Obsahovala sedminásobnou dávku pesticidů
Užijte si jablka ve francouzském koláči. Tarte Tatin krok za krokem
Obrazem
Michelangelo digitálního věku: před pěti lety zemřel zakladatel Applu Steve Jobs
PUNČOCHÁŘ: Opravdu skvělá marmeláda? Přidejte badyán, skořici či med
Seriál
Loňské extrémní počasí likviduje i letošní úrodu. Trpí jablka i brambory
Jablka a ostružiny za mřížemi. Dokonalá kombinace v koláči
Do koláčů, k masu i na gril. Jablka na tisíc způsobů
Nejchutnější jablko roku 2015? Kříženec z Holovous ‚HL 1308‘. Šlechtil se 20 let
S jablky, avokádem či libečkem. 5 netradičních bramborových salátů podle šéfkuchařů
Doporučujeme
Pomelo? Zkuste ho s mořským vlkem, radí šéfkuchař
Oblíbenost ciderů roste. Čeští výrobci zvyšují výrobu a plánují expanzi do zahraničí
Původní zpráva
Kadeřávek, jablka a pohanka. Podzimní super zdravý salát s oříškovou chutí
BYZNYS ŽIJE: Srovnávání s pivem nám sráží marže, říkají výrobci cideru
Doporučujeme
Jablka a slaný karamel. Tarte Tatin je francouzský koláč postavený na hlavu
Doporučujeme
Ostružiny a jablka. Neodolatelná kombinace pro podzimní páj
Zeptali jsme se vědců: Proč nastrouhané jablko zhnědne?
Doporučujeme
Alergici na jablka mohou pít oxidovanou šťávu, zjistili vědci
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu