schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
talíř
Koncept ideálního talíře: čím nahradit maso, pokud se rozhodnete stravovat vegetariánsky nebo vegansky?
Premium
Pečeně na sváteční stůl. Šťavnaté jehněčí s velikonoční nádivkou podávejte na nahřátých talířích
Recept
Aby nám na talíři nechyběly mořské plody. Uhlíková stopa ze dna oceánu je 340 milionů tun těžká
I hovězí jazyk s křenem může být sexy. Jak na typicky české carpaccio, poradí Pavel Drdel
Recept
Divoké jarní jídlo. Vyzkoušejte si, jak „chutná“ les podle šéfkuchaře
Recept
Jak se hrají Čokoládové dorty a Příběhy jmen? Přinášíme návody z knihy Hry pro rozvoj komunikačních schopností
Vzpomínka na dovolenou na talíři. Jak si doma uvařit tradiční chorvatské pokrmy?
Recept
Konec plastových brček i příborů. Zákon podepsal prezident Zeman
Pekarová Adamová draží dárek Rusů pro Vondráčka. Peníze půjdou na vesty
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu